Bandırmaspor'da Oktay Çevik dönemi,

Bandırmaspor

Çevik:”Öncelikle takımda bir değişim yaratacağız” Paraya değil, süreye ihtiyacım var”




Bandırmaspor'da Oktay Çevik dönemi,


Çevik:”Öncelikle takımda bir değişim yaratacağız”

Paraya değil, süreye ihtiyacım  var”





Bandımaspor'da Teknik Direktörlüğe getirilen Oktay Çevik, basınla tanıştı. Kulüpte, basın sözcüsü Can Gülmezgil'le bir birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Çevik, Ligin bitimine 11 hafta kala takımda fiziksel gelişim çok zor. Ancak hedefimiz, kısa süre içinde her oyuncumuzda en az yüzde 10 ruhen gelişim sağlayarak, zirve mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Bandırma'ya para için değil, başarı için geldiğinin altını çizen Çevik, şunları söyledi:



Benim, paraya değil, zamana ihtiyacım var. 2. Lig'in genel felsefesini ve nasıl maç kazanılacağını biliyorum. Bu ligde beceriye de fazla ihtiyaç yok. Koşmak ve mücadele etmek başarı için yeterlidir. Kağıt üzerinde şampiyonluk şansımız da var. Önümüzdeki 11 maçı da neden kazanmayalım? Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Pendikspor maçından mutlaka üç puan bekliyorum.”

Bandırmaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Çevik, yönetim kurulu ile yaptığı görüşmeler sonunda bir süre önce kadro dışı bırakılan Sinan Yitmez'in de affedildiğini, Pendikspor maçı öncesinde takımda sadece Ercan Göç'ün sakatlığının sürdüğünü vurguladı. Çevik, Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı ve yardımcılarının görevlerinden istifasının kendisiyle ilgisinin bulunmadığını, hatta üzdüğünü belirtirken, Ancak teknik adamlığın kaderinde bu vardır. Biz antrenörler, birbirimizin ölülerinin üzerine basıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Bandırmaspor'da Teknik Direktör Çevik'in yardımcılıklarını Sinan Yücer ve Ali Çoban, kaleci antrenörlüğünü ise Yaşar Duran'ın yapacağı bildirildi.

Bordo-beyazlı takım, yeni teknik kadroyla ilk çalışmalarını bugün kendi tesislerinde yaptı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false